Друк

У зв’язку з поступленням запитів від командирів військових частин Прикарпаття, які приймають безпосередню участь в бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції на сході України, з проханням посприяти у матеріально – технічному забезпеченні наших бійців елементами військового екіпірування та амуніції,  та з метою виконання високого громадянського обов’язку кожним громадянином України в захисті незалежності нашої держави.


Рада адвокатів Івано-Франківської області просить колег адвокатів долучитися до збору коштів для матеріальної підтримки наших воїнів. З метою організації та належного контролю за отриманням та використанням коштів, які надходитимуть у вигляді благодійної допомоги, пропонується їх збір та облік проводити у бухгалтерії Ради адвокатів Івано-Франківської області по вул.Старозамкова,2 в м.Івано-Франківську, з висвітленням через сайт Ради адвокатів інформації про обсяг зібраних коштів та напрямки їх витрачання в інтересах потреб наших військових.

Сподіваємось колеги на Вашу активну участь та високу громадянську позицію щодо посильного вкладу у забезпечення Української армії.

Рада адвокатів Івано-Франківської області.